Maak hier een vrijblijvende afspraak!    |    Of bel (078) 303 10 21

Wie we zijn

Jelier Bouw is een jong bouwbedrijf dat inmiddels 17 jaar bestaat. Wij zijn vooral een ‘mensenbedrijf’, waar goede communicatie een zeer hoge prioriteit heeft, zowel met u als opdrachtgever, als met derden, bijvoorbeeld met leveranciers. Om het goed luisteren naar uw wensen voor uw verbouwing. Om het maken van goede afspraken die wij altijd zullen nakomen. Wij houden graag de lijnen direct en kort, zodat een project vlot kan (blijven) verlopen. Want dit is waar Jelier Bouw uiteindelijk voor staat: het betrouwbaar realiseren van uw bouwwensen, naar uw volle tevredenheid!

Jong en gemotiveerd

Ons team is jong, maar uiterst professioneel, gemotiveerd en enthousiast. Jonge, maar serieuze vaklieden, uitstekend opgeleid, met kennis van zaken, met een gezonde teamgeest. Of het gaat om een kleine of grote verbouwing, een eenvoudig of ingewikkeld bouwproject.
Jelier Bouw heeft door middel van strenge selectie dit team van vakkundige medewerkers samengesteld. Het zijn stuk voor stuk professionals, bestaande uit allrounders én specialisten. Zij staan garant voor het optimaal uitvoeren van uw bouwprojecten. Projecten waarop wij met trots kunnen terugkijken en waarvan u nog jaren plezier heeft.

Samenwerken

Het uitvoeren van een verbouwing is en blijft uiteindelijk vooral mensenwerk. Daarom is investeren in goede mensen van groot belang. Mensen met goed bouwkundig inzicht, mensen met goede communicatieve eigenschappen, mensen die goed naar de opdrachtgever kunnen luisteren. En om de uitvoering van een project goed uit te kunnen voeren is ook samenwerking van groot belang. Niet alleen onderling, maar ook met bijvoorbeeld leveranciers van materialen. Jelier Bouw is erin geslaagd dergelijke mensen bij elkaar te brengen! In een goede werksfeer komt het beste van hun kunnen naar boven! In het belang van onze opdrachtgever en het uiteindelijke resultaat.

Onze specialiteiten

Naast onze allrounders zijn er in ons bedrijf diverse mensen die zich hebben gespecialiseerd. De een is erg goed in het plaatsen van kozijnen en het hangen van deuren, de andere is een ware specialist in het plaatsen van sanitair of het bouwen van een aanbouw. Weer een ander blinkt uit in het maken van bouwkundige constructies. Kortom, met zulke vaklieden én specialisten in huis kunnen wij elk denkbaar bouwproject ruimschoots aan!