Maak hier een vrijblijvende afspraak!    |    Of bel (078) 303 10 21

Reviews

Vanzelfsprekend vinden wij het vooral belangrijk wat onze klanten van ons werk vinden. Wij willen daar graag transparant in zijn. Met uw opbouwende kritiekpunten kunnen wij ons verder ons voordeel doen!
Hieronder kunt u de reviews van onze voorgaande klanten lezen en/of er zelf een schrijven! Bedankt!

Plaats hier ook úw review

formulier plaatsing review (maximaal 1000 karakters)

Eerder geplaatste reviews

Mevr. Rijkx, Dordrecht

13 July 2020

Na een goede ervaring bij het herstel van onze gevel, hebben we Jelier Bouw ingeschakeld om een grote dakkapel te plaatsen en de badkamer te verbouwen. Geen gemakkelijke klus in onze scheve oude dijkwoning. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Er is met aandacht en vakmanschap gewerkt, met oog voor kwaliteit. Speciale waardering voor het werk van de timmerman en zijn collega’s. Een klantvriendelijke aannemer waarbij de lijntjes kort zijn. Je kan direct bellen bij vragen of problemen.

Joost Veldman, Dordrecht

29 June 2020

Jelier Bouw heeft diverse flinke verbouwingen bij ons gedaan. Naast vertrouwde kwaliteit vind ik de communicatie in de voorbereiding en tijdens de uitvoering erg prettig. Ook wordt goed meegedacht over keuzes en detaillering.

Nico en Coby de Deugd, Dordrecht

13 June 2020

Een paar jaar geleden hadden wij plannen om onze woning aan de Bankastraat op een aantal punten te (laten) moderniseren: de erker in oude staat terugbrengen inclusief glas-in-lood en (weer) openslaande ramen, een nieuwe keuken, een nieuw toilet, diverse houtrotreparaties, een dakrenovatie boven de uitgebouwde keuken en een nieuw kantoor met idem dakkapel op de tweede verdieping. Wij hebben Jelier Bouw ingeschakeld en daar hebben wij geen spijt van gehad: de resultaten zijn prachtig! Met veel vakmanschap en discipline hebben zij de diverse bouwwerkzaamheden uitgevoerd. Voortdurend hebben zij ons op allerlei terreinen advies gegeven en de communicatie met de ‘jongens van Jelier’ verliep buitengewoon prettig. Kortom, wij zijn erg tevreden over Jelier Bouw en Jacco en zijn team. Een aanrader!