Maak hier een vrijblijvende afspraak!    |    Of bel (078) 303 10 21

Wat we doen

Jelier Bouw is van alle markten thuis. Wij voeren de meest uiteenlopende projecten uit, van eenvoudige verbouwingen tot hoogstandjes als het restaureren van (delen van) historische panden. Hierbij gaan wij uiteraard voor betrouwbaarheid en kwaliteit! Dat kunnen wij garanderen met ons uitstekende en prettig werkende team van jonge vaklieden en goed opgeleide professionals.

Communicatie

Bij Jelier Bouw staat uiteraard klanttevredenheid voorop. Om dat te bereiken gaan we uit van een goede communicatie, persoonlijk contact en het leveren van kwaliteit. Alleen zo kunnen wij een project naar volle tevredenheid opleveren. Want daar gaat het om: u, als opdrachtgever, wil simpelweg dat uw verbouwing goed en degelijk wordt uitgevoerd, geheel naar uw wensen en met gebruik van de allerbeste materialen. Daarom willen wij graag duidelijk met u communiceren en heldere, realistische afspraken maken.

Wenseninventarisatie

Na een eerste kennismaking inventariseren wij eerst uw wensen met betrekking tot uw verbouwing. Wat en hoe wilt u het een en ander uitgevoerd hebben? Welke materialen moeten worden gebruikt? En wanneer moet uw project zijn afgerond? Maar ook: zijn er bouwkundige moeilijkheden die opgelost moet worden, zijn er vergunningen voor uw project nodig? Samenvattend: alle belangrijke en mindere belangrijke zaken. Is een opdracht aan ons eenmaal helder geformuleerd, dan kunnen wij aan de slag. Ons team zal er alles aan doen de gemaakte afspraken voor honderd procent na te komen, want: afspraak is bij ons afspraak!

Transparantie

Onze werkwijze is transparant en helder. Bij twijfel of bij onaangename verrassingen tijdens het (ver)bouwproces nemen wij direct contact met u op om de situatie te bespreken en gaan wij aan de slag voor slimme oplossingen. Wij zorgen er intussen voor dat u zo min mogelijk hinder van uw verbouwing zult ondervinden en dat onze werkzaamheden op tijd, binnen de afgesproken termijn, afgerond kunnen worden.
Naar uw wens kunnen wij ook werkzaamheden via uw architect of bouwbureau uitvoeren.